fbpx

Een verhuis regelen hoeft niet altijd stressvol te zijn

Een verhuis regelen hoeft niet altijd een stressvol gebeuren te zijn. Als je op een betrouwbare en ervaren verhuisfirma rekent, is de klus in een mum van tijd geklaard. Verhuizen is méér dan vervoeren alleen. Voor elke privéverhuis Voor elke privéverhuis geven we tips op maat en vragen we gedetailleerde info. 

Zo wordt het inpakmateriaal, het juiste aantal verhuizers, het aantal vrachtwagens, e.d.m. allemaal nauwkeurig op voorhand bepaald. Een goede voorbereiding doet immers al de helft van het werk.

Je hoeft zich enkel nog te concentreren op uw nieuwe stekje. Klaar voor uw nieuwe woonst? Dan helpen wij je graag met verhuizen!

Onze verhuisdienst helpt je jouw verhuis te regelen en geeft je met plezier de beste service, dankzij:

  • 10 vrachtwagens
  • 7 meubelliften
  • Verhuizingen tot op het 17de verdiep
  • Montagelift voor smalle doorgangen of binnen
  • Verpakkingsmateriaal
  • Nauwkeurige planning en taakverdeling

Ben je toch bang om iets vergeten te zijn? Check dan zeker nog onze verhuistips. Wil je graag een verhuislift huren? Of vraag je je af hoe wij jouw verhuis precies regelen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Schollaert_verhuis

Wil je jouw goederen verzekeren? Vraag dan een verhuisverzekering aan.

Internationale verhuis?

Op zoek naar een nieuw verhaal in het buitenland? Er komt heel wat kijken bij internationale verhuizingen. Reken daarom op onze hulp. Wij verzorgen ook groepage voor kleine hoeveelheden naar alle landen.

Goederenvervoer

Verhuizen naar het buitenland kan ook zonder zorgen. Schollaert Verhuizingen vervoert jouw goederen probleemloos naar andere continenten. Kleine hoeveelheden plaatsen we in houten kisten, grote hoeveelheden worden in containers getransporteerd. Bij alle internationale verhuizingen komen jouw goederen sowieso op hun bestemming terecht, of ze nu per schip verplaatst worden of door de lucht.

Vertrouw op onze ervaring

Dankzij onze expertise zijn we vertrouwd met de verschillende facetten van het verhuisproces voor internationale verhuizingen. Zo verhuizen we over de weg, binnen de stad en de provincie, maar ook op Europese wegen vind je onze verhuiswagens terug.

Wil je jouw privéverhuis door ons laten regelen? Of wil je jouw kantoorverhuizing overlaten in onze handen? Aarzel niet om contact op te nemen. Bespreek gerust de mogelijkheden rond meubelopslag.


Bekijk onze verhuistips

Klanten getuigen

"We houden eraan u en de volledige verhuizersploeg te danken voor de snelle en goede afhandeling van de verhuis. We hebben de ervaring en de deskundigheid alsmede de dienstvaardigheid van uw personeel ten zeerste gewaardeerd. We wensen het bedrijf Verhuizingen Schollaert een groeiend en verdiend succes toe."
Familie De Baets
Schollaert Verhuizingen: Dé verhuisfirma in de regio Gent

T +32(0)9 225 10 85
F +32(0)9 224 38 10

Logboekstraat 2
9000 Gent, België

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Schollaert Verhuizingen Gent: bkv erkend verhuizer