Schollaert verhuizingen historiek

Een verhuisdienst met een geschiedenis

Een verhuisdienst met een geschiedenis. Dat is Schollaert Verhuizingen. Wie rekent op een betrouwbare verhuispartner met jaren ervaring is hier beslist aan het juiste adres.

Schollaert is een professioneel verhuisbedrijf dat haar diensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. We werken zowel nationaal als internationaal.

Verhuizen is meer dan goederen transporteren. Het is bijna een avontuur. Het begin van iets nieuws. Je kan dus maar beter voorbereid zijn.

Efficiëntie en zorgzaamheid

Wij hebben onze vakbekwaamheid en kennis in de loop van 5 generaties opgebouwd, en daar kun je de vruchten van plukken. Op basis van een goed inzicht in aard en omvang van de goederen bereidt onze verhuisdienst elke opdracht grondig voor. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen hoeveel vrachtwagens we nodig hebben en welke technische hulpmiddelen eraan te pas zullen komen.

Met een duidelijke planning en een heldere taakverdeling zorgt onze verhuisdienst ervoor dat alles netjes binnen de geplande tijd verloopt. Deze werkwijze is zeker aangewezen bij de verhuis van kantoren en werkplaatsen.

Wil je graag als chauffeur aan de slag bij een familiebedrijf waar ook de 6e generatie al staat te popelen om het roer over te nemen? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina met vacatures.


Bekijk onze verhuistips

Klanten getuigen

Graag wil ik mijn dank betuigen i.v.m. een feilloze verhuis. De mannen waren niet alleen professioneel, doch ook een plezante bende. Heb geen plannen om weer te verhuizen, maar mocht dit het geval zijn, dan liefst met dezelfde 4 mannen. Hartelijk dank,
Familie Heye
Schollaert Verhuizingen: Dé verhuisfirma in de regio Gent

T +32(0)9 225 10 85
M +32(0)472 06 14 12

Logboekstraat 2
9000 Gent, België

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Schollaert Verhuizingen Gent: bkv erkend verhuizer

BE 0459.417.041