fbpx

Veilige meubelopslag

Schollaert-meubelopslag

Ben je op zoek naar een veilige en droge plaats om uw goederen te stockeren, voor lange of korte termijn? Ook dan kun je bij Schollaert Verhuizingen terecht. Wij beschikken over een grote geklimatiseerde bewaarplaats voor alle meubelopslag.

Service voor meubelopslag

Bewaring van meubelen kan in containers van 10 m³, 15 m³ of 33 m³. Deze kunnen bij je thuis worden gebracht om ze te laden of te lossen. In onze geklimatiseerde bewaarplaats (ideaal voor meubels en papierwaren) worden jouw goederen opgeslagen in houten containers of in zeecontainers. Die zeecontainers kunnen we, zonder overladen, bij jou afleveren. Naast meubelopslag zorgen we ook voor de veilige bewaring van boekhoudingen en administratieve archieven. Bovendien kunnen onze klanten eigenhandig hun goederen verzegelen in de bewaarplaats.

Zorgeloos verhuizen

Ben je op zoek naar nuttige tips voor jouw bedrijfsverhuis? Of een checklist voor jouw privéverhuis? Dan verwijzen we je graag verder.

Heb je vragen rond jouw verhuis naar het buitenland? Of wil je meer weten over onze service meubelopslag? Aarzel niet om ons te contacteren.


Bekijk onze verhuistips

Klanten getuigen

"Graag wil ik mijn dank betuigen i.v.m. een feilloze verhuis. De mannen waren niet alleen professioneel, doch ook een plezante bende. Heb geen plannen om weer te verhuizen, maar mocht dit het geval zijn, dan liefst met dezelfde 4 mannen."
Familie Heye
Schollaert Verhuizingen: Dé verhuisfirma in de regio Gent

T +32(0)9 225 10 85
F +32(0)9 224 38 10

Logboekstraat 2
9000 Gent, België

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Schollaert Verhuizingen Gent: bkv erkend verhuizer