Verhuislift huren?

De huur van een verhuislift geeft je tal van voordelen. Bestel jouw verhuislift bij Schollaert Verhuizingen en laat jouw verhuis op wieltjes verlopen.

Als je verhuist naar een nieuw appartement of kantoor op een hoger verdiep, dan hoef je niet alle meubels mee te sjouwen op de trappen. Ieder professioneel verhuisbedrijf beschikt over een betrouwbare meubellift.

De huur van een verhuislift bespaart je heel wat ongemakken:

  • Jouw (kantoor)meubelen kunnen niet beschadigd raken
  • Je schendt de muren of de verf niet tijdens het sjouwen
  • Je overbelast je rug niet
  • Je hoeft niet onnodig te demonteren
  • Je breekt niets, dus heb je geen onverwachte kosten

De liften van Schollaert Verhuizingen verplaatsen jouw meubelen en kantoormateriaal op een zorgvuldige en veilige manier. Zowel tot het 1e verdiep als tot het 17e verdiep. Onze liften kunnen een gewicht aan tot maximum 250 kg. Ze worden altijd door een opgeleide operator bediend. Wil je graag een beroep doen op een liftservice voor meerdere stukken? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Schollaert verhuizingen liftservice

Wil je meer info over onze liftservice en de huur van een verhuislift? Aarzel niet om ons te contacteren.

Het verhuisteam van Schollaert is opgeleid om jouw verhuis zo vlekkenloos mogelijk te laten verlopen. Maar toch kan het gebeuren dat het niet helemaal loopt zoals gepland.

Wil je liever zeker zijn dat jouw goederen 100% verzekerd zijn? Vraag dan jouw verhuisverzekering aan bij onze partner Kegels & Van Antwerpen NV via onderstaande link.

Heb je meubelen en/of andere spullen waar je vanaf wilt maar die nog kunnen dienen voor een ander? Wij werken samen met De Kringwinkel Open Plaats. Je geeft met ons mee wat nog een tweede leven waard is en deze worden vervolgens opgehaald in ons magazijn.

Wil je weten of jouw meubelen en/of andere spullen in aanmerking komen hiervoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk onze verhuistips

Schollaert Verhuizingen: Dé verhuisfirma in de regio Gent

T +32(0)9 225 10 85
M +32(0)472 06 14 12

Logboekstraat 2
9000 Gent, België

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Schollaert Verhuizingen Gent: bkv erkend verhuizer

BE 0459.417.041