Bedrijfsverhuis

Een efficiënte manier van werken is heel belangrijk bij de verhuis van burelen en werkplaatsen. Onze verhuizers zijn degelijk opgeleid en gebruiken de best denkbare uitrusting voor uw kantoorverhuizing. We beschikken over meubelliften die probleemloos 50 meter hoog reiken: dat betekent dat we jouw meubels kunnen verplaatsen tot en met de 17e verdieping.

Voordat we aan de slag gaan, komen we altijd even bij je ter plaatse om alles op te meten en jouw verhuis te bespreken. Op basis van dit gesprek maken we een offerte op.

Hoe gaan we precies te werk bij een kantoorverhuizing?

Als verhuisbedrijf beseffen we maar al te goed welke waardevolle documenten, voorwerpen en meubels er moeten worden overgeplaatst. Daarom gaan we altijd met de grootste zorg en uiterste precisie te werk:

  • Zware voorwerpen verhuizen we met een hijskraan
  • Breekbare goederen en kunstvoorwerpen worden altijd met de grootste zorg ingepakt
  • Demonteerbare meubels worden zorgvuldig uiteengehaald en op de nieuwe locatie opnieuw gemonteerd
  • Computers, brandkasten, machines en complete kantoorinterieurs zijn voor ons een vertrouwde zaak

Plaatsbezoek op voorhand

Nauwkeurige planning en taakverdeling

Opgeleid & vast verhuisteam

Uitgebreid wagenpark & materiaal, afgestemd op jouw verhuisnoden

Kwalitatief verpakkingsmateriaal

Verhuisliften voor verschillende hoogtes en doorgangen

Kun je nog wat tips voor jouw bedrijfsverhuis gebruiken? Dan verwijzen we je graag verder.

Opslag van archieven

Elk bedrijf moet 10 jaar lang zijn boekhouding bijhouden. Al die documenten nemen plaats in, en voor je het weet kom je plaats te kort. Accountantkantoren, architecten en advocaten hebben vaak een nog uitgebreider archief.

Puilt jouw kantoor uit van de dossiers en paperassen? Wij slaan jouw boekhouding en administratieve archieven voor je op. Ofwel in archiefdozen op rekken, in de hoeveelheden die je wenst, of in zeecontainers. De archieven van onze klanten zijn discreet van elkaar gescheiden.

Het verhuisteam van Schollaert is opgeleid om jouw verhuis zo vlekkenloos mogelijk te laten verlopen. Maar toch kan het gebeuren dat het niet helemaal loopt zoals gepland.

Wil je liever zeker zijn dat jouw goederen 100% verzekerd zijn? Vraag dan jouw verhuisverzekering aan bij onze partner Kegels & Van Antwerpen NV via onderstaande link.

Heb je meubelen en/of andere spullen waar je vanaf wilt maar die nog kunnen dienen voor een ander? Wij werken samen met De Kringwinkel Open Plaats. Je geeft met ons mee wat nog een tweede leven waard is en deze worden vervolgens opgehaald in ons magazijn.

Wil je weten of jouw meubelen en/of andere spullen in aanmerking komen hiervoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze verhuistips

Klanten getuigen

Bij deze wens ik u en de verhuismannen te bedanken voor de keurige verhuis op 20 maart.
Dhr. Van Belle
Schollaert Verhuizingen: Dé verhuisfirma in de regio Gent

T +32(0)9 225 10 85
M +32(0)472 06 14 12

Logboekstraat 2
9000 Gent, België

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Schollaert Verhuizingen Gent: bkv erkend verhuizer

BE 0459.417.041